Skip to main content
Employee
Mar 25, 2025 7:09 PM UTC

Uitschakelen "back-up" bestand door aanmaken nieuwe wijzigingsdatum in Stabibase

Als ik in Stabibase (11.06) een tekening (Layout) een nieuwe wijzigingsdatum geef wordt er tegenwoordig een nieuw (back-up) bestand op de schijf aangemaakt.

 

Voorbeeld bestandnaam zonder wijziging: 30166025-WS101 

en met wijziging: 30166025-WS101_mod_A

 

Weet iemand hoe ik dit uitschakel?

 

bvd.

Richard

 

    7 replies

    Employee
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    PS. Alle backup instellingen zijn uitgevinkt

    Translate
    Known Participant
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    Dit is een programmafout, deze word in een latere update opgelost is mij verteld.

    Heb dit probleem begin vorige week gemeld bij Stabiplan.

    Translate
    Employee
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    Kijk eens aan. Dank je.

    Dan zal ik dat ook maar eens doen.

    Als het goed is komt 11.09 deze week beschikbaar. Wellicht is het in deze versie opgelost

     

     

    Translate
    Known Participant
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    In mijn case staat "fixed in 11.11", dus we zullen nog even geduld moeten hebben. Tot die tijd de back-up bestanden maar handmatig verwijderen.

    Translate
    Employee
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    Hmm. Dat schiet lekker op :)

    Nou ja. bedankt in ieder geval.

    ​

    Translate
    Known Participant
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    Ik zij bij "wat is nieuw in 11.11" ook geen oplossing hiervoor. Weet iemand al meer? Alle tekeningen staan ondertussen al dubbel op de server. 😶

    Translate
    Participating Frequently
    Mar 25, 2025 8:30 PM UTC

    Dit probleem is inderdaad opgelost in versie 11.11. ​Degene die de software normaal gesproken kan downloaden kan deze versie aanvragen via de helpdesk als deze download nog niet beschikbaar is.

    Translate