Als ik via Stabibase een central model open dan wordt gevraagd of ik een nieuwe local file wil maken, een bestaande openen of het central model wil openen. Ik kan dan ook "Set as default" aanvinken. Dit wordt echter nooit onthouden.
Weet iemand hoe dit wel werkt zodat ik niet iedere keer deze keuze hoef te maken?
