Skip to main content
Employee
Mar 25, 2025 7:52 PM UTC

pdf wordt niet overschreven als ik mijn tekening afsluit. hij plot ze wel maar als ik dan ga kijken zijn de pdf file nog steeds van een eerdere keer. en in connect gaat het ook niet goed daar wordt het ook niet overschreven.

pdf wordt niet overschreven als ik mijn tekening afsluit. hij plot ze wel maar als ik dan ga kijken zijn de pdf file nog steeds van een eerdere keer. en in connect gaat het ook niet goed daar wordt het ook niet overschreven.

    3 replies

    Participating Frequently
    Mar 25, 2025 9:15 PM UTC

    Autocad geeft geen foutmelding / error? Meest voorkomend is dat de pdf nog is geopend (door jou of een collega) dan kan hij niet worden overschreven.

    Translate
    Employee
    Mar 25, 2025 9:15 PM UTC

    Dat is niet zo daar hadden we al naar gekeken.

    De pdf wordt op een of andere manier in alleen lezen gezet.

    En we vermoeden dat Trimble connect sync tool dit veroorzaakt

    Translate
    Participating Frequently
    Mar 25, 2025 9:15 PM UTC

    Als er in de browser bij het project Instellingen > Sync > Bestand uploads de onderste optie is gekozen dan wordt de data lokaal na de eerste sync op 'Alleen lezen' gezet. Gebruik deze optie alleen als de data daarna niet meer (mag) worden gewijzigd. Standaard staat de optie op de bovenste.

    syncsettings

    Translate